Ekonomkonsulter i Markaryd AB förstärker för framtiden

Den 2 januari 2014 övertogs redovisningsrörelsen Ekonomkonsulter i Markaryd AB av familjen Dornerus från Kungsbacka. Huvudägaren Lars Dornerus är ekonom, Göteborgs Universitet med mer än 25 års erfarenhet som företagsledare inom handels och logistikföretag. Dottern och delägaren Martina Dornerus är Jurist, Stockholms Universitet med speciell inriktning på affärsjuridik.

Tillsammans förstärker vi Ekonomkonsulter i Markaryd med kompletterande kunskap inför framtiden. Tidigare ägare Christian Andersson som byggt upp bolaget under många år kvarstår i verksamheten som revisor och med konsultationer främst inom skatteområdet.

Tillsammans med den befintliga personalen Anncharlott Johansson och Jessica Axelsson blir vi fem personer på kontoret som kommer att driva Ekonomkonsulter i Markaryd AB vidare. Vi kan nu förutom ett brett utbud av redovisningstjänster såsom bokföring, granskning, bokslut, årsbokslut, skatter och revision även erbjuda affärsrådgivning och juridisk konsultation.

För er som kund innebär detta ingen förändring dock vill vi uppmärksamma dig på att vi har nytt Bankgiro, vänligen ändra till: 520-6545.

Samma telefonnummer: 0433 160 90, fax 0433 168 90 och företagsmail: info@ekonomkonsulter.se

2014-01-02 13:11