Kundträff på Stora Hotellet i Markaryd

Den 24 april höll Ekonomkonsulter en kundträff på Stora Hotellet i Markaryd. Lars Dornerus med dottern Martina är nya ägare och det kändes bra att få tillfälle att lära känna fler av våra kunder.

Programmet innehöll en presentation av Ekonomkonsulter, visning av den nya hemsidan www.ekonomkonsulter.se ,där vi hoppas kunna kommunicera i större utsträckning med våra kunder framöver, plus föredrag av Henrik Andrén från programföretaget Visma. Vi hade även tillfrågat en av våra kunder Anders Karlsson från Hydmar AB som talade om sitt stora intresse för norditalienska viner samt planerna på egen vinimport.

Henrik Andrén från Visma informerade om nya molntjänster, som kan innebära både tidsvinster och större bekvämlighet i samarbetet mellan kund och byrå. T.ex. kan båda parter se samma information och snabbt komma fram till justering av eventuella felaktigheter. Vi fick också veta att denna marknad är snabbt ökande och innebär också att programvaran ligger externt vilket innebär stora fördelar t.ex. programuppdateringar som sker automatiskt. Föredraget var mycket uppskattat och intressant. Kontakta Ekonomkonsulter för mer information om hur just ditt företag kan komma igång med dessa tjänster.

Anders Karlsson från Hydmar AB informerade oss om sitt stora intresse för Norditalienska viner. Det är en fantastisk historia som började med att Anders och hans familj semestrade i Italien och för varje år växte intresset. Anders påpekar också att hans intresse också hänger samman med ett stort matintresse. Det är kombinationen mat och vin som är den optimala njutningen. Anders har kommit långt i sina planer på att starta upp egen import och säljer redan idag till lokala restauranger, nästa steg är att komma in på systembolaget. Vi ser fram emot fortsättningen och kommer att följa Anders på sin kulinariska resa genom den strikt reglerade alkoholmarknaden i Sverige. Mer information finns på www.hydmar.se

Vi vill tacka alla som var på plats och önska en god fortsättning på den tidigt igångsatta sommaren.

Martina, Lars, Anncharlott, Jessica och Christian.

2014-04-28 15:05