Kvalificerad redovisningskonsult

Kvalificerad redovisningskonsult

Är du en serviceinriktad, social och självständig redovisningskonsult?

Vi behöver förstärka med en kvalificerad
redovisningskonsult till vårt kontor i Markaryd. Hos oss på ekonomkonsulter blir du en i familjen och utvecklas tillsammans i vårt team.

ARBETSUPPGIFTER
I nära samarbete med dina kunder sköter du självständigt bokföring, bokslut och deklarationer samt
ger ekonomisk rådgivning. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar inom områdena ekonomi, juridik,
skatt och affärsrådgivning. Vi arbetar proaktivt tillsammans för att hjälpa våra kunder att utvecklas.


ERFARENHET OCH UTBILDNING
Vi utgår från att du har relevant utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslut och deklarationer i en rådgivande roll. Troligen är du redan aktiv i redovisningsbranschen med motsvarande arbetsuppgifter, du är auktoriserad eller satsar på att bli. Vi tror även att du är nyfiken på nya digitala lösningar.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete. Du drivs av att utveckla dina kunder, dig själv och kontoret.


VI ERBJUDER DIG
En inspirerande arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Vi vet att en hållbar arbetsmiljö och god balans mellan arbete och fritid är helt avgörande för vår framgång. Verksamheten har en 30årig historia och vi satsar idag mycket i både ny teknik och kompetensutveckling.


VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL OSS!
För att utvecklas till Sveriges bästa rådgivare tror vi också att sunda värderingar och kollegor som stöttar varandra kan göra stor skillnad. Välkommen att växa med oss!


ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 28 februari 2017. Vid frågor om tjänsten kontakta Martina Dornerus på 0433 160 90.

Maila din ansökan till: martina@ekonomkonsulter.se

2017-01-26 14:00