Nya medarbetare

Nya medarbetare

1a september 2015 införlivades Markaryds Revision & Konsultbyrå med Ekonomkonsulter i Markaryd AB. Detta innebär att vi utökar personalen i Ekonomkonsulter med Redovisningskonsulterna Camilla Björk, Anette Jönsson och Therese Rud Svensson.

Nedan följer en närmare presentation av vår nya personal:

Camilla Björk, 55 år har lång erfarenhet av ekonomiarbete från organisationer och företag. Camilla har senaste tre åren drivit egen redovisningsbyrå i Hässleholm med inriktning mot små och medelstora kunder. Camilla är civilekonom med examen från högskolan i Kristianstad 2009. Camilla är en noggrann och utåtriktad person med humor, och är väl insatt i företagandets villkor. På fritiden gillar Camilla att röra sig ute i naturen tillsammans med sin man och hunden Stickan.

Anette Jönsson, 33 år har erfarenhet från dagligvaruhandeln och praktik på mindre revisionsbyrå och är relativt ny som redovisningskonsult. Anette är civilekonom med Magisterexamen från högskolan i Kristianstad 2013. Anette är en noggrann och analytisk person med stort intresse för redovisning och skattefrågor. På fritiden är det barnens sportaktiviteter och den nya katten som upptar den mesta tiden. Anette är tävlingsinriktad och innehavare av Ekonomkonsulternas vandringspokal på Tivoli i Köpenhamn.

Therese Rud Svensson, 33 år har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete och har varit knuten till Markaryds Revision och Konsultbyrå i olika omgångar. Hösten 2014 startade Therese en 2 årig utbildning i lund som leder fram till en examen som redovisningskonsult. Therese är färdig sommaren 2016 men redan från januari kommer hon att finnas på byrån på deltid. Therese gillar att ha många bollar i luften samtidigt, är utåtriktad och effektiv med passion för siffror. På fritiden är det familjen och Therese stora intresse för musik som upptar den mesta tiden.

Vi hälsar samtliga medarbetare varmt välkomna!

2015-09-16 15:15