Redovisningskonsult sökes!

Är du en serviceinriktad, social och självständig redovisningskonsult? Vi vill bli fler!

Vi behöver förstärka med en redovisningskonsult till vårt kontor i Markaryd. Hos oss på ekonomkonsulter blir du en i familjen och utvecklas tillsammans i vårt team.

ARBETSUPPGIFTER

I nära samarbete med dina kunder sköter du självständigt bokföring, bokslut och deklarationer samt ger ekonomisk rådgivning. Du kommer att ingå i en grupp som arbetar inom områdena ekonomi, juridik, skatt och affärsrådgivning. Vi arbetar proaktivt tillsammans för att hjälpa våra kunder att utvecklas.

ERFARENHET OCH UTBILDNING

Vi ser det som meriterande att du har relevant utbildning inom ekonomi och erfarenhet av att arbeta med redovisning, bokslut och deklarationer.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och kollegor. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete.

VI ERBJUDER DIG

En inspirerande arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur. Vi vet att en hållbar arbetsmiljö och god balans mellan arbete och fritid är helt avgörande för vår framgång. Verksamheten har en 30årig historia och vi satsar idag mycket i både ny teknik och kompetensutveckling.

VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL OSS!

För att utvecklas tror vi att sunda värderingar och kollegor som stöttar varandra kan göra stor skillnad. Välkommen att växa med oss!

ANSÖKAN

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 18 oktober 2019. Vid frågor om tjänsten kontakta Martina Dornerus på 0433 160 90.

 

Maila din ansökan till: martina@ekonomkonsulter.se

2019-10-14 13:21