Affärsrådgivning

Hej,

mitt namn är Lars Dornerus, tillsammans med min dotter Martina som är Jurist driver vi byrån Ekonomkonsulter. Vi är idag 10 medarbetare och erbjuder tjänsterna Redovisning, Bokslut, Skatt & Deklaration och Revision samt konsultationer inom Juridik och Affärsrådgivning.

Följande dokument beskriver tjänsten Affärsrådgivning. En av ledningens främsta uppgifter är att skapa förutsättningar för utveckling. Jag vet att arbetet som VD/ledare innebär ett högt uppdrivet tempo och krav på resultat vilket gör att arbetet från och till hopar sig.

Min erfarenhet hjälper mig att snabbt sätta mig in nya situationer och avlasta med tillfälliga konsultinsatser. Alltifrån enskilda samtal och analyser till arbete med ledningsgrupper/styrelser, samt vid köp och försäljning av företag.

Min bakgrund är att jag de senaste 25 åren varit VD inom handels och logistikföretag. Mina baskunskaper finns främst inom ledningsarbete, ekonomi och marknadsföring. Företag jag verkat inom är bl.a. BASF Svenska AB, Papyrus inom Stora-koncernen, Ahlsell-koncernen och Flygtaxi Sverige AB.

Genom åren har jag dokumenterat mina erfarenheter inom ledarskap och arbetat systematiskt med ledningssystem vilket skapat goda resultat. Du finner en kortfattad beskrivning av tjänsten Affärsrådgivning på följande sidor.

Om du känner att någon av delarna i följande dokument är av intresse är du välkommen att höra av dig.

Lars Dornerus

Lars@ekonomkonsulter.se